کدام اقلام خوراکی بیشترین افزایش قیمت را در ماه گذشته داشته اند؟

کدام اقلام خوراکی بیشترین افزایش قیمت را در ماه گذشته داشته اند؟

لباس نو: در گروه نان و غلات، اقلام برنج ایرانی درجه یک با 5.1 درصد، رشته آش با 4.2 درصد و شیرینی خشک با 4.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.


به گزارش لباس نو به نقل از مرکز آمار ایران، در آبان ماه ۱۴۰۰ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ۵.۱ درصد، رشته آش با ۴.۲ درصد و شیرینی خشک با ۴.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها
در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با ۷.۸ درصد و ماهی قزل آلا با ۶.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پنیر ایرانی پاستوریزه با ۴.۵ درصد، کره پاستوریزه (کره حیوانی) با ۴.۲ درصد و دوغ پاستوریزه با ۳.۴ درصد بوده است. همین طور در این گروه روغن نباتی جامد با ۴.۱- درصد و روغن مایع با ۰.۴- درصد بیش ترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیموترش با ۴.۵ درصد و هلو با ۴.۳ درصد است. همین طور در این گروه پرتقال با ۲۲.۸- درصد و موز با ۱.۴- درصد بیش ترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیش ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۳۳.۵ درصد، فلفل دلمه ای با ۱۵.۸ درصد و سیب زمینی با ۱۲.۰ درصد می باشد. همین طور در این گروه هویج فرنگی با ۲۴.۵- درصد و خیار با ۶.۴- بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها در این گروه، بیش ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۱۳.۳ درصد و سس گوجه فرنگی با ۵.۱ درصد است. برای مشاهده جزییات خبر به (اینجا) مراجعه کنید.


منبع:

1400/09/08
22:07:02
5.0 / 5
541
تگهای خبر: قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
لباس نو