صندوق های بیمه جبران خسارت کمک بزرگی به صدمه دیدگان جنگ تحمیلی بود

صندوق های بیمه جبران خسارت کمک بزرگی به صدمه دیدگان جنگ تحمیلی بود

به گزارش لباس نو، در حالیکه جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل سایه ای سنگین بر اقتصاد کشور انداخته بود، تصمیم جسورانه وزارت اقتصاد برای پوشش خسارات جنگی و راه اندازی صندوق جبران صدمه ها گره گشای بخشی از مشکلات شد.



رؤیا اسدی کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اقدام وزارت اقتصاد برای توسعه پوشش های بیمه ای و راه اندازی صندوق جبران خسارات ناشی از جنگ، تاثیر فراتر از جبران مالی دارد و به شکلی بازسازی روانی و اجتماعی اقتصاد کشور را هم ممکن ساخته است. وی ضمن اشاره به شرایط حساس جنگ ۱۲ روزه بین ایران و اسرائیل تصریح کرد این تصمیم دقیق، اقتصاد کشور را در مقابل صدمه های شوک آور مقاوم تر کرد و نشان داد سیاست گذاران ایرانی دیگر تنها به مدیریت سنتی بحران بسنده نکرده اند.
او بیان نمود: صندوق جبران خسارات جنگ عملا بعنوان حلقه واسط میان مردم، دولت و فعالان اقتصادی عمل می کند و سرعت بازگشت به وضعیت عادی را به طرز قابل ملاحظه ای بالا می برد. در سایه این سیاست، مردم و کسب و کارها به جای نگرانی از تبعات ناگوار بلاتکلیفی، به آینده روشن بعد از جنگ چشم دوخته اند و این مورد نمود عینی «امید اقتصادی» در جامعه است.
اسدی اضافه کرد: تزریق اطمینان و سرمایه روانی به فضای عمومی کشور، ثمره اصلی این نوع سیاستگذاری بحساب می آید. به نقل از ایشان، خیلی از خانواده ها، صاحبان مشاغل و حتی سرمایه گذاران خارجی امروز با شفافیت روند جبران خسارت و وجود پشتوانه بیمه ای، تصمیم به ادامه یا آغاز فعالیت اقتصادی در ایران گرفتند که چنین جوی، معنادارترین نماد اعتمادسازی بعد از بحران ارزیابی می شود.
وی تصریح کرد: این صندوق اهمیت بالای ی در ساماندهی منابع، نظارت دقیق مالی و پیشگیری از موازی کاری یا فساد احتمالی ایفا می کند. وی همینطور اشاره نمود که تندبادهای اقتصادی، مشابه جنگ اخیر، تنها زمانی صدمه جدی وارد می کنند که چارچوب های حمایتی و بیمه ای کارآمد وجود نداشته باشد؛ اما امروز در ایران، اقتصاد با ابزارهای مدرن ریسک را مدیریت می کند.
در پایان، اسدی متذکر شد: تجربه موفق تشکیل صندوق جبران و توسعه پوشش های بیمه ای نه فقط جهت دوران جنگ، بلکه برای مواجهه با بلایای طبیعی، سوانح و حتی بحران های جدید مانند تهاجمات سایبری کاربرد دارد و باید الگویی دائمی برای سیاست گذاران کشور باقی بماند. وی پیشنهاد کرد سرمایه گذاری روی آموزش عمومی بیمه و توسعه فرهنگ جبران خسارت، آینده اقتصاد ایران را حتی در دشوارترین شرایط تضمین خواهد نمود.

1404/04/20
18:02:50
5.0 / 5
29
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی , تجربه , توسعه
از این مطلب لباس نو خوشتان آمد؟
(1)
(0)

تازه ترینهای لباس نو مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لباس نو