صدور بالاتر از 694 میلیون دلار کالا از گمرک مرزی مهران
به گزارش لباس نو، مدیر کل گمرکات استان ایلام اظهار داشت: ۶۹۴ میلیون و ۵۸۳ هزار دلار انواع کالا در ۶ ماهه اول امسال، از گمرک مرزی مهران به عراق و سایر کشورها صادر گردیده است.
به گزارش لباس نو به نقل از مهر، سهراب کمری مدیر کل گمرکات استان ایلام اظهار داشت: ۶۹۴ میلیون و ۵۸۳ هزار دلار انواع کالا در ۶ ماهه اول امسال، از گمرک مرزی مهران به عراق و سایر کشورها صادر گردیده است.
وی اضافه کرد: میزان وزنی کالاهای صادراتی یک میلیون و ۱۵۹ هزار تن بوده است و عمده کالاهای صادراتی از این گمرک شامل انواع محصولات پتروشیمی، مصالح ساختمانی، کاشی و سرامیک، مصنوعات فلزی و پلاستیکی و محصولات کشاورزی می شود.
مدیر کل گمرکات استان گفت: مجموع ترانزیت کالا هم در این بازه زمانی به ۵۲ هزار و ۲۰۸ تن و تعداد کامیون های حامل کالاهای ترانزیتی به ۲ هزار و ۳۶۲ کامیون رسیده است.
به طور خلاصه، به گزارش لباس نو به نقل از مهر، سهراب کمری مدیر کل گمرکات استان ایلام گفت: ۶۹۴ میلیون و ۵۸۳ هزار دلار انواع کالا در ۶ ماهه اول امسال، از گمرک مرزی مهران به عراق و سایر کشورها صادر گردیده است.
منبع: لباس نو
از این مطلب لباس نو خوشتان آمد؟
(1)
(0)
تازه ترینهای لباس نو مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب