یك مسئول:
شورای شهر، ادغام سازمان پسماند خراسان شمالی و بجنورد را تصویب كرد
خراسان شمالی رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد اظهار داشت: سازمان پسماند خراسان شمالی و سازمان پسماند شهرداری بجنورد ادغام می شوند.
امروز در یکصد و نود و نهمین جلسه رسمی شورای اسلامی بجنورد، یکی از موارد مورد بحث بین اعضای حاضر در جلسه و شهردار بجنورد، اصلاح و ادغام سازمان پسماند خراسان شمالی و سازمان پسماند شهرداری بجنورد بود.
بهمن جباری رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد در این نشست با توضیح اینکه تعیین تکلیف سازمان پسماند بجنورد در امتداد دفاع از حق و حقوق شهروندان است، اظهار داشت: دغدغه استخدامی و بکارگیری نیروهای پسماند بجنورد با پیگیری های استاندار حل شده است.
وی اشاره کرد: برای ادغام دو سازمان پسماند استان و بجنورد باید دید که آیا بخشنامه بجنورد اجازه ادغام خواهد داد یا خیر.
جباری اظهار نمود: دو سازمان پسماند استان و شهرداری بجنورد سازمان های مستقلی هستند و باید برپایه بخشنامه اقدام نماییم تا خللی در این میان ایجاد نشود.
وی اظهار داشت: سازمان پسماند خراسان شمالی مبلغ بسیار بالایی به اداره کل دارایی استان بدهکار است پس هنگام اصلاح و ادغام این دو سازمان باتوجه به بخشنامه ها و اساسنامه های موجود، باید بحث بدهی ها مطرح شود تا بعد از مدتی این بدهی، هزینه اضافه ای برای شهرداری بجنورد نباشد.
جباری افزود: با توجه به این که در سازمان پسماند شهرداری بجنورد، شهرداری اشخانه، اسفراین و شیروان هم سهامدار هستند باید بحث تقسیم نیروها در زمان ادغام با پسماند استان مورد توجه قرار بگیرد.
گفتنی است در انتها هم مبحث اصلاح و ادغام سازمان پسماند خراسان شمالی و پسماند شهرداری بجنورد مورد تصویب اعضای شورای شهر بجنورد قرار گرفت.
از این مطلب لباس نو خوشتان آمد؟
(1)
(0)
تازه ترینهای لباس نو مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب